OBAVIJEST 

Nova web stranica naše škole 8. veljače 2024. puštena je u produkciju te je dostupna na sljedećoj poveznici:

https://gimnazija-fpetrica-zd.skole.hr/

Za sada će ostati dostupna i ova stranica na adresi www.zd-mioc.hr ali se na njoj više neće objavljivati ništa novo.

Dokumenti

Ponedjeljak, 22. siječnja 2024.
Savjetovanje o nacrtu Pravilnika o provedbi postupka jednostavne nabave

Poštovani,
Sukladno odredbama Zakona o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“ br. 25/13, 85/15, 69/22) Gimnazija Franje Petrića Zadar provodi savjetovanje o nacrtu Pravilnika o provedbi postupka jednostavne nabave. Sve zainteresirane osobe mogu popunjeni obrazac sudjelovanja u savjetovanju dostaviti na adresu elektronične pošte: ured@gimnazija-fpetrica-zd.skole.hr zaključno do 21.2.2024.

Priloženi dokumenti:


Ovdje možete preuzeti: katalog informacija, etički kodeks, školski kurikulum i ostale dokumente...

Na temelju članka 89. Statuta Gimnazije Franje Petrića Zadar, a u svezi s odredbama Zakona o fiskalnoj odgovornosti (NN 139/10) i Uredbe o sastavljanju i predaji izjave o fiskalnoj odgovornosti i izvještaja o primjeni fiskalnih pravila (NN 78/11) objavljujemo dokumente koje možete preuzeti:

Temeljem Zakona o pravu na pristup informacijama Gimnazija Franje Petrića objavljuje Katalog informacija koji možete preuzeti u priloženom dokumentu. Katalog informacija Gimnazije Franje Petrića sadrži pregled informacija koje posjeduje, kojima raspolaže i koje nadzire Gimnazija Franje Petrića s opisom sadržaja, namjenom i načinom osiguravanja informacija te vremenom ostvarivanja prava na pristup informacijama.


od 4.5.2017. do ----


od 5.11.2015. do 19.04.2017.

Ponedjeljak, 29. svibnja 2017.
Savjetovanje o nacrtu Pravilnika o provedbi postupka jednostavne nabave

Sukladno odredbama Zakona o pravu na pristup informacijama („Narodne novine“ br. 25/13. i 85/15.) Gimnazija Franje Petrića Zadar provodi savjetovanje o nacrtu Pravilnika o provedbi postupka jednostavne nabave. Sve zainteresirane osobe mogu popunjeni obrazac sudjelovanja u savjetovanju dostaviti na adresu elektronične pošte: ured@gimnazija-fpetrica-zd.skole.hr zaključno do 28.06.2017.

Priloženi dokumenti: