Projektne aktivnosti

 

 

 


  • Kreirano Ponedjeljak, 13 Siječanj 2020

 

RADIONICA

Strahovi...nade....SAMOPOUZDANJE...

Nastavnica Renata Ruić Funčić s maturantima koji će polagati ispit državne mature iz kemije, a među kojima su i učenici koji čine naprednu grupu kemičara, 11. siječnja 2020. u školskoj je knjižnici održala radionicu pod nazivom ''Strahovi, nade, planovi, aktivnosti''. U radionici je sudjelovala i koordinatorica projekta Hajdi Škarica. Galery work jedna je od suvremenih metoda s kojom su se nastavnice upoznale tijekom mobilnosti u Rumunjskoj. Cilj radionice  bio je međusobno podijeliti svoje strahove, nade, planove i aktivnosti, prije svega vezane uz polaganje nadolazeće državne mature. Učenici su u radili u grupama, prezentirali su rezultate rada te evaluirali radionicu.

 


  •  Kreirano Petak, 10 Siječanj 2020

 

PROJEKTNI POSTER!

 


  •  Kreirano Srijeda, 18 Prosinac 2019

SCOGIS na HUŠK-u

Koordinatorica projekta, stručna suradnica knjižničarka, prof. Hajdi Škarica prezentirala je SCOGIS na 9. Skupštini Podružnice HUŠK-a Zadarske županije, koja je održana u ponedjeljak, 16. prosinca 2019. u školskoj knjižnici OŠ Petra Preradovića.

HUŠK (Hrvatska udruga školskih knjižničara) strukovna je  udruga čija je temeljna zadaća kvalitetno promicanje školskog knjižničarstva u svim njegovim aspektima. 

 Školski knjižničari, informacijski stručnjaci, tražili su informaciju više, posebno kada je bila riječ o  novim strategijama, metodama i oblicima poučavanja koje su sudionice prve mobilnosti usvojile sudjelujući na strukturiranom tečaju Vitamin C boosts education!- coaching, the non-formal education method to bring out the best from your learnersu Rumunjskoj. Prisutnima je koordinatorica projekta nastojala prenijeti svoje impresije s navedene mobilnosti. Istaknula je kako se ovaj jedinstveni međunarodni događaj odvijao u uvjetima kulturnog i jezičnog pluralizma budući da su sudionici pristigli  iz osam europskih zemalja. Tijekom mobilnosti otkrila je nove dimenzije sebe u profesionalnom i osobnom smislu. 

 

.

 


  • Kreirano Petak 13 Prosinac 2019

NAUČENO - PRIMIJENJENO!

Nastavnica Renata Ruić Funčić na satu je kemije s učenicima 3. c razreda primijenila neke od metoda s kojima se susrela na mobilnosti u Rumunjskoj, a kojima se osnažuju vlastite kvalitete i talenti. To osigurava razvoj učeničkog kritičkog mišljenja, kreativnosti, inicijative, donošenja odluka, konstruktivnog upravljanja osjećajima i rješavanja problema.

 

  

 

 

 


  •  Kreirano Srijeda, 11 Prosinac 2019

 

SCOGIS NA NV GFP  9. prosinca 2019.

Erasmus + , izazovi projekta SCOGIS i prva mobilnost: projektna diseminacija

Prof. Renata Ruić Funčić, prof. Dubravka Radman i stručna suradnica, prof. Hajdi Škarica članove Nastavničkog vijeća GFP upoznale su sa izazovima Erasmus + KA 1 programa. Riječju i slikom prezentirale su prvu mobilnost u sklopu projekta SCOGIS na kojoj su radeći uživale od 26. l0. do 1.11. 2019. u Rumunjskoj.

 

 


 

  • Kreirano Utorak, 10 Prosinac 2019

 

LOGO SCOGISA

Darovitost na djelu!!!


Jakov Zorić, učenik 3. a razreda, osmislio je i izradio LOGO našeg Erasmus+ projekta. 

Formula njegova iznimnog loga je:

DAROVITI UČENIK + SAMOPOUZDANJE = lučenje životno najvažnije molekule- hormona SREĆE