Promocija 2. broja školskog lista Mikročip

U četvrtak 5. veljače 2015. godine u prostoru škole održana je promocija 2. broja školskog lista Mikročip. Nakon predstavljanja na Županijskoj smotri Lidrano i postignutog uspjeha, list je naime predložen za Državnu smotru, prezentirali smo ga i našim učenicima i nastavnicima.

Članovi novinarske redakcije Patricia, Dragana, Matea, Petra, Karlo i Marino s okupljenima su prelistali stranice Mikročipa.

List je u najboljem svjetlu predstavio život u školi, događaje koji su obilježili prethodnu godinu, natjecanja i postignute uspjehe, putovanja, volonterski rad…Intervjuirani su učenici sportaši, osvrnuli smo se na humanitarni koncert i na neke aktualne događaje u gradu. U umjetničkom kutku predstavili su se naši kreativci, a kutak za film i knjigu savjetuje vam što pogledati ili pročitati.

Želimo da vam list bude zanimljiv i zabavan, na samo sada već i u nekim budućim vremenima i na nekim novim mjestima na koja vas život odnese.

Pozdravljamo vas do sljedećeg broja, u nadamo se proširenom izdanju jer je poziv novim snagama već upućen.

Na ovoj poveznici možete prelistati Online izdanje: http://online.pubhtml5.com/whki/tpqx/

 

              

Napomena:

Dragi naši svi Smile Čuli ste za izreku „Tko radi, taj i griješi“! E sad, mi puno radimo, pa….ponekad i griješimo SmileZnamo da ćete nam oprostiti one male greškice (L.M. i G. S.) ali za one malo veće (nenamjerne, dakako) slijedi isprika i naravno, ispravak:

Ispravak i isprika:
Kao odgovorna urednica školskog lista Mikročip upućujem ispriku našim dragim i vrijednim novinarkama Silviji Vuković i Terezi Plantak. U velikom i zahtjevnom poslu na stvaranju školskog lista u radu nam se potkrala pogreška koju ovim putem ispravljam.

Članak pod naslovom „Kako smo (pre)živjeli četiri godine“ rad je autorice Silvije Vuković, a ne Tereze Plantak na što nas je upozorila sama, pogrešno potpisana, Tereza.

O Humanitarnom koncertu naše škole pisala je također Silvija Vuković kojoj upućujem ispriku zbog krivo napisanog prezimena.

Drage novinarke i čitatelji vjerujem da ćete uvažiti ovu iskrenu ispriku. Potrudit ćemo se da u svim budućim brojevima Mikročipa ovakvih pogrešaka više ne bude.

Srdačno vas pozdravlja Sanja Vlahović, prof. i odgovorna urednica.